Город:
часть города:
Год постройки:  
Цена:  
Keitimas:
Менеджер:
ID:
 
 
ID:
25232
Тип недвижимости:
Дома
Адрес:
Jakų k.
Klaipėdos raj.
Цена:
180000€
Год постройки:
2009m.
Площадь (m²):
146m²
Площадь (a):
12a
Количество этажей:
2
Количество комнат:
6
Тип дома:
Каменный
Šildymas:
Газовый
Связаться с продавцом:
Arūnas: 8 (678) 02029
Описание:
Parduodamas pilnai įrengtas namas senųjų Jakų gyvenvietės centre. Vos už 380 metrų yra parkelis su lauko treniruokliais, įrengta krepšinio aikštele, futbolo aikštele, teniso kortais … Greta parkelio yra Jakų pradinė mokykla, kurioje dar papildomai vyksta įvairūs užsiėmimai ne tik vaikams, bet ir suaugusiems (plačiau žiūrėkite facebook puslapyje: „Jakų Bendruomenė“).  Už 120 metrų yra Jakų medicinos punktas, už 250 metrų yra  maisto prekių parduotuvė, už 900 metrų yra baras-pirtis „Korys“. Mažiau nei už 3 km prasideda Klaipėdos miestas, tokiu pat atstumu yra įsikūrę Prekybos Centrai „Banginis“, „Ermitažas“, „PROMO“. Asfaltuotas privažiavimas, geras susisiekimas, šalia (vos už 80 metrų) yra autobusų stotelė.

Namas yra mūrinis, statytas pačių šeimininkų sau. Konstrukcija: FIBO blokeliai (25cm), apšiltinta polisterolu (10cm) ir nutinkuota. Stogas apšiltintas vata (20cm). Yra pamūrytas kaminas, jei norėtųsi įsirengti name židinį. Langai 5 kamerų, šarvuotos durys su stiklu.

Namo svetainė sujungta su virtuve, yra 5 nepereinami kambariai, vonios kambarys, 2 tualetai, katilinėje yra dušas, taip pat name yra tamsus kambarys, rūbinė ir vienvietis garažas.

Komunikacijos: Klaipėdos miesto vandentiekis ir kanalizacija, dujos, 15 kW elektra, šviesolaidinis internetas Telia. Vonios kambaryje, tualetuose, viename kambaryje, pirmo aukšto koridoriuje ir katilinėje yra šildomos grindys.