Город:
часть города:
Год постройки:  
Цена:  
Keitimas:
Менеджер:
ID:
 
 
ID:
23810
Тип недвижимости:
Дома
Адрес:
Karklės k.
Karklininkų g. 11
Klaipėdos raj.
Цена:
985000€
Год постройки:
2010m.
Площадь (m²):
302m²
Площадь (a):
18a
Количество этажей:
2
Тип дома:
Прочее
Šildymas:
Геотермальный
Связаться с продавцом:
Arūnas: 8 (678) 02029
Дополнительная информация:
Асфальтированный подъезд, Отдельный вход, Закрытый двор, Место для автомобиля, С мебелью, Полы с подогревом, Камин, Сигнализация, Гараж, Огороженная территория
Описание:
Parduodamas gyvenamasis namas su svečių nameliu Karkėje, nuosavų namų kvartale. Šalia yra pastoviai gyvennačių kaimynų, todėl žiemą nebūna tuščia kaip kituose kurortuose!

18 a. sklype yra 3 registruoti statiniai:

1. Gyvenamas namas 195 kv. m: pirmam aukšte svetainė su virtuve, miegamasis su vonia, svečių WC ir katilinė geoterminio katilo; antrame aukšte 2 dideli miegamieji su voniom ir holas su mini virtuvėle.

2. Svečių namelis 81 kv.m: pirmam aukšte garažas 2 automobiliams, pirtis, WC ir dušas; antram aukšte miegamasis, svetainė, virtuvėlė ir WC su dušu.

3. Požemio rusys 26 kv. m, kuris gali buti konvertuotas papildomą svečių namelį ar lauko verandą pagal poreikį.

Pastatai statyti sau, karkasas iš Wienerberger blokelių, panaudota tikra vokiška klinkerio plyta Wienerberger Knabe, molinės čerpės, akmens vata šildymui (nėra polistirolo virš pamato). Alpha Inotec geoterminis šildymas vanduo-vanduo, šildomos grindys name ir svečių namelyje. Tikra koklių krosnis, modernios klasikos virtuvė.

Iki jūros 10-15 min. pėsčiomis arba 5 min. dviračiu.