Miestas:
Miesto dalis:
Statybos metai:  
Kaina:  
Keitimas:
Vadybininkas:
Skelbimo ID:
 
 
Skelbimo ID:
23751
NT tipas:
Sodybos
Adresas:
Tverų mstl.
Rietavo sav.
Kaina:
125000€
Statybos metai:
2019m.
Bendras plotas:
47m²
Sklypo plotas:
18795a
Iš viso aukštų:
1
Kambarių skaičius:
1
Pastato tipas:
Mūrinis
Šildymas:
Kita
Pardavėjo kontaktai:
Vidas: 8 (673) 99267
Papildoma informacija:
Asfaltuotas privažiavimas, Vieta automobiliui, Dušo kabina, Šarvuotos durys, Elektra, Kanalizacija, Plastikiniai langai, Graži aplinka, Aptverta teritorija, Šalia miškas, Šalia vandens telkinys, Geodeziniai matavimai, Šulinys, Kampinis sklypas
Aprašymas:
STOP...TOKIO PASIŪLYMO JUS DAR NEMATĖTE.
Rietavo sav., Tverų sen., Kaupų k. parduodama puiki sodyba. Sodyba ribojasi su asfaltuotu keliu Rietavas - Tverai -Laukuva . Sklypo bendras plotas  18,795 ha,  susideda iš keturių sklypų: 1) 0,8400 ha miško paskirties sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus; 2) Sklypas 1,4950 ha ploto. Žemės ūkio paskirties. Sklypas suformuotas atliekant kadastrinius matavimus; 3) Sklypas 9,4000 ha ploto. Miško ūkio paskirties. Sklypas suformuotas atliekant preliminarius matavimus; 4) Sklypas 7,0600 ha ploto. Žemės ūkio paskirties. Dalis minėto sklypo 0,6500 ha yra miško ūkio paskirties, suformuotas atliekant preliminarius matavimus. 
Sodyba tinkama : kaimo turizmui, poilsiui, verslui, sveikatinimo įstaigai ar kitai komercinei veiklai. Vieta yra išskirtinė savo kraštovaizdžiu, aura,  šalia prižiūrėta, labai didelis sodas ir skulptūrų parkas su brandžiais medžiais, nuosavas 71 arų ploto tvenkinys, ant tvenkinio kranto pirtis su kubilu. Suformuotas dirbtinis nuosavas piliakalnis kuriam gautas statybos leidimas.
Yra projektas statyti gyvenamąjį namą su statiniais pritaikytais kaimo turizmui.  Numatyto namo bendras plotas 622 kv,m., išskirtinis projektas lyg atspindys Gedimino pilies. „Pilis“ jau pastatyta (dėžutė). Iš „pilies“ atsiveria labai gražūs toliai, horizontai. Yra du apžvalgos bokšteliai.
Buvo planuota vykdyti turistinę veiklą.  Pažintiniams takams padarytas projektas. Netoli yra Lopaičių piliakalnis ižimus savo pagoniška Žemaitijos istorija, takais, giria, gėlo vandens šaltiniu. Šaltinis, vadinamas stebuklingu, gydančiu.
Teritorijoje taipgi yra ir 47 kv.m. pastatytas namas vieno aukšto iš blokelių su mansarda. Namelis pritaikytas gyvenimui. Vanduo iš šulinio pravestas į namelį. Kanalizacija vietinė.Yra dušas/ WC. Elektra trifazė (11 kw ), poreikiui esant galingumą galima padidinti.
Už itin patrauklią kainą tiek investicijai į verslą, tiek poilsiui, tiek kitai komercinei veiklai ar nuolatiniam gyvenimui!
Dėl smulkesnės informacijos ir apžiūrėjimo skambinkite Jums patogiu metu.