Miestas:
Miesto dalis:
Statybos metai:  
Kaina:  
Keitimas:
Vadybininkas:
Skelbimo ID:
 
 
Skelbimo ID:
23646
NT tipas:
3 kambarių
Adresas:
Tiltų g.
Klaipėda
Miesto dalis:
Centras-Senamiestis
Kaina:
500000€
Statybos metai:
1960m.
Bendras plotas:
76m²
Aukštas:
2
Iš viso aukštų:
4
Kambarių skaičius:
3
Pastato tipas:
Mūrinis
Šildymas:
Centrinis
Pardavėjo kontaktai:
Arūnas: 867802029
Papildoma informacija:
Asfaltuotas privažiavimas, Nauja kanalizacija, Šarvuotos durys, Signalizacija, Kodinė laiptinės spyna, Rakinama laiptinė, Vandentiekis, Aplink gyvenami namai
Aprašymas:
Butas nuostabioje Klaipėdos vietoje

Pačiame senamiesčio širdyje, išskirtinio 4-ių aukštų mūrinio namo, žinomo kiekvienam klaipėdiečiui, 2-ame aukšte, parduodamas 76m² trijų didelių kambarių (19m² + 20m² + 13,6m²) butas su 9 m² atskira virtuve – salonu, su 5,5m² holu ir 5,5m² prieškambariu. Vonia - 5m². Aukštos 3,2m lubos. Butas ne kampinis, erdvus, kambariai taisyklingos keturkampio formos. Dviejų kambarių langai - su vaizdu į Jono kalnelį, žiūri į medžių apsuptą kiemą, kur visada surasite vietą savo automobiliui.

Per didžiausio kambario ir virtuvės langus galėsite priiminėti Jūros šventės paradus, einančius po Tiltų gatvę. Laiptinėje tik 6 butai. Pirmame aukšte butų nėra, todėl butas tinka ofisui ar profesionalios veiklos kabinetui. Tvarkinga rakinama laiptinė, domofonas. Ramūs kaimynai, visi - suaugę žmones.

Butas atlaisvintas nuo baldų, ne perplanuotas, galėsite sutvarkyti dizainą pagal savo skonį ir lūkesčius arba tiesiog padarysite kosmetinį remontą. Nuo rinkos kainos jau padaryta 20 tūkst. Eurų nuolaidą remontui pagal pirkėjo skonį.

Bute įrengta signalizacija, telefonspinė, dviejų zonų el. skaitliukai. Atliktas kapitalinis santechnikos vamzdyno ir elektros instaliacijos remontas, pakeisti radiatoriai , pakeistas magistralinės santechnikos stovas. Plastikiniai langai. Lauko šarvo durys. Yra neįregistruotas RC 20m² rūsys.

Butas yra nuostabioje Klaipėdos vietoje: 4-5 minučių atstumu nuo kelto į Smiltynę, nuo Senojo turgaus, nuo Meridiano, nuo mokyklų, nuo suaugusių ir mažylių poliklinikų, taip pat po langu yra autobusų stotelė. Promenadas po centrine gatve - geriausias šopingas bei galimybe paskanauti įvairiausio maisto nuostabiose kavinėse, pailsėti skveruose bet kokiu dienos ar vakaro laiku. Jūs busite visų miesto švenčių įvykių centre. Gausybė pasilinksminimo vietų , iš kurių Jūs per 5-6 minutes grįšite į savo jaukius namus. Gera ir patogi vieta gyventi ir jaunimui ir pensininkams.