City:
City part:
Year built:  
Price:  
Keitimas:
Agent:
ID:
 
 
ID:
22034
Property type:
Houses
Address:
Klaipėda
City part:
Centras-Senamiestis
Price:
750000€
Year built:
2002m.
Total area:
283m²
Area (a):
8,23a
Floors total:
1
Number of rooms:
6
Balcony:
1
House Type:
Masonry
Šildymas:
Gas
Contact the seller:
Vidas: 8 (673) 99267
Additional info:
Asphalt driveway, Internet, High ceilings, Private yard, Terrace, Underfloor heating, Kitchen furniture, Fireplace, Showe cabin, Security doors, Alarm system, Water supply, Electricity, Sewerage, Plastic windows, Gas, Garage, Beautiful surroundings, Fenced territory, Near to water, Geodeziniai matavimai
Description:

HARMONINGAM GYVENIMUI MIESTE

 

Klaipėdos senamiestyje parduodamas žavus klasikinio stiliaus namas.

Vietos išskirtinumas unikalus -  170 m. teka upė „Danė“, visada žalias skveras kuriame subrendusios aukštos liepos šniokščia nuo vėjo ir suteikia pavėsį bei ramybę mūsų kasdieniniam ritmui. Šalia esantis miesto centras visada teikia pilnatvės ir saugumo jausmą. Šalia visos reikalingos instancijos tiek jaunam tiek subrendusiam gyventojui. Tai namas norintiems būti arčiau gamtos, tačiau turėti puikų susisiekimą su Senamiesčiu.

 

Namas yra  vieno aukšto su mansarda, mūrinis, su pilna išorės ir vidaus apdaila. Statytas 2002 m. Bendras plotas 285,03 kv.m., naudingas plotas 202 kv.m., gyvenamasis plotas 139,48 kv.m., iš viso yra  6 kambariai.  Visame name sudėti kokybiški plastikiniai langai, medinės durys, įvesta signalizacija.
Gražiai ir kokybiškai aptverta teritorija, kalvystės darbas. Šildymas dujinis ( naujas katilas). Name sumontuota kokybiška santechnika. Vandentiekis ir kanalizacija – miesto. Namas įrengtas kruopščiai atrinktomis puikiausios kokybės medžiagomis.

Sklypas 8,23 a. ploto. Teritorija racionaliai suplanuota gyvenimo komfortui. Didelis kiemas, išklotas plytelėmis talpinantis ne vieną automobilį. Garažo bendras plotas 63,60 kv.m. Žalia augmenija  puošia ir kartu sukuria jaukų privatumą. Atskiras mūrinis pastatas kuriame įrengta pirtis su baseinu ir pokylių sale talpinanti iki 30 žmonių. Bendras plotas erdvės 193,44 kv.m., leidžia mėgautis malonumais ne tik namo savininkams, bet ir vystyti verslą – nuomoti trumpalaikiui poilsiui, pramogai, šventei.

 

Funkcionalus išplanavimas:
1-ame aukšte didelė jauki svetainė. Virtuvė atskirai su valgomuoju. Marmuro židinys leis labiau pajusti vakarų jaukumą.  Sumontuota kokybiška santechnika bei išklotos akmens masės plytelės. Grindys pirmo aukšto šildomos.
Mansardoje – mediniais laiptais pasikeliam į antrą aukštą. Keturi dideli kambariai. Šildomi radiatoriais. Du san.mazgai.  Erdvus vonios kambarys. Grindys medinės. Terasa/lodžija apie 60 kv.m.,  išsitiesia į parko pusę, kas dovanoja dar daugiau erdvės, grožio ir privatumo. Aplink jokių gyvenamų namų. Terasoje karštą dieną galima ilsėtis ant gultų, o vėsų vakarą pratęsti su taure vyno.