City:
City part:
Year built:  
Price:  
Keitimas:
Agent:
ID:
 
 
ID:
23096
Property type:
Sodo sklypai su statiniais
Address:
S/B Minija
Rubulių k.
Kretingos raj.
Price:
31000€
Year built:
1989m.
Total area:
64m²
Number of rooms:
3
House Type:
Masonry
Šildymas:
Solid fuel
Contact the seller:
Vidas: 8 (673) 99267
Additional info:
Asphalt driveway, Furnitured, Fireplace, Electricity, Near to forest, Šulinys
Description:
PARDUODAMAS 100 % priduotas 64 kv.m. mūrinis SODO NAMAS išsidėstęs 6 a. sklype S/B „Minija“ Kretingos r. prie pat pagrindinio kelio Šiauliai – Palanga.
NAMO SU 6 a. SKLYPU KAINA GALUTINĖ - 23000 eur. Name yra elektra, šalia namo šulinys.
YRA GALIMYBĖ IŠSIMOKĖTINAI PIRKTI GRETIMĄ 6 a. SKLYPĄ. PERKANT DABAR, JIS PAPILDOMAI KAINUOTŲ 4000 eur. IŠSIPERKANT JI PER METUS, KAINA BŪTŲ 5000 eur., o IŠSIPERKANT PER DU metus – jis kainuotų 6000 eur.
Abu sklypai turi Kadastrinių matavimų bylas, sklypai suformuoti atliekant ne preliminarius, bet kadastrinius matavimus. Be kadastrinių matavimų notarai netvirtina sklypų pirkimo – pardavimo sutarčių. Viename 6 a. sklype yra vieno aukšto mūrinis namas su mansarda. Pirmame aukšte 2 kambariai, o antro aukšto mansardoje galima įsirengti du miegamuosius kambarius, dabar yra vienas bendras miegamasis kambarys. Į antrą aukštą galima patekti estetiškais mediniais laiptais iš pirmo aukšto. Namas turi du balkonus. Namo pirmame aukšte yra greitai patalpas įšildantis židinys su plačiu kaminu į mansardą. Visur yra plastikiniai langai, tik abiejų balkonų yra mediniai langai. Namui reikalingas remontas. Namo sklypo (6 a.) dokumentuose yra dar trys legalūs statiniai: ūkinis pastatas 5 kv. m., tūris 8 kub. m, stiklinis šiltnamis su karkasu 19 kv. m., tūris 38 kub. m., ir kitas inžinerinis kiemo statinys – lauko tualetas. O kitas 6 a. šalia esantis sklypas yra su realiu ūkiniu mūriniu pastatuku ir savos gamybos plastiniu rėmu šiltnamiui.
PRIVALUMAI:
Namo ir abiejų sklypų dokumentai yra tvarkingi.
Saugi, rami, draugiška kaimynystė. Iš vienos pusės nuolat gyvenantys kaimynai.
Rami vieta, truputį nuošaliau nuo pagrindinių sodo gatvių. Patogus, asfaltuotas privažiavimas sodų teritorijoje iki Tulpių g., kur yra namas.
6 a. namo sklypas yra aptvertas su tvora, kur viena sklypo kraštinė pagal kelią su įvažiavimu į sodą yra su segmentine tvora, segmentiniais vartais ir atskirais segmentiniais varteliais.
Geras susisiekimas su Kretingos miestu – nuo sodų nutiestas dviračių takas iki pat Kretingos miesto, prie sodų autobusų stotelė iš kurios kursuoja autobusai.
Yra šildymas kietu kuru arba elektra.
Namelis tinkamas gyventi nuolat, jei pastatysite valymo įrenginį. Vietinis vandens įvadas iš šulinio yra atvestas į namą.
Per antro aukšto mansardos langą galima stebėti gandralizdį su gandų šeima šiltuoju metų laiku. Gandralizdis yra kaimynų sklype.
Esant reikalui, yra galimybė padidinti 12 a. plotą, nusipirkus gretimą sklypą be komunikacijų ir šulinio iš kaimynų, jei pvz. sugalvotumėte kasti tvenkinį.
Sodo bendrija „Minija“ išsidėsčiusi miško apsuptyje. Graži vieta praleisti laisvalaikį ar susikurti gyvenamus namus.
Galimybė įvesti Teo šviesolaidinį internetą/televiziją.
Soduose yra vaikų žaidimų aikštelė.