Stadt:
Stadtteil:
Baujahr:  
Preis:  
Keitimas:
Immobilienmanager:
ID:
 
 
ID:
24301
Immobilientyp:
Sodo sklypai su statiniais
Adresse:
Gručeikių k.
Klaipėdos raj.
Preis:
76000€
Baujahr:
2015m.
Gesamtfläche:
120m²
Landfläche:
9a
Gesamtzahl der Stöcke:
1
Anzahl der Zimmer:
4
Haus Typ:
Ziegelsteinhaus
:
Gasheizung
Den Verkäufer kontaktieren:
Arūnas: 8 (678) 02029
Beschreibung:
Parduodamas keturių kambarių, 110kv namas. Namas randasi gražioje ramioje vietoje Gručeikiuose, 4km nuo Klaipėdos. Iki pat Draugystės gatvės naujai išasfaltuotas kelias, Draugystės gatvė plati, lengvai prasilenkia du automobiliai. Yra atskiras trumpesnis, privatus kelias į Klaipėdą su elektriniu numerius nuskaitančiu užtvaru ir leidimais, vienam namui leidžiami du automobiliai, todėl rytais ir vakarais nereikės dusti kamščiuose. Namas pastatytas labai kokybiškai, 1,7m gylio juostiniai monolitiniai pamatai, pastatytas iš 25mPa Fibo blokeliu (iš tokių statomi penkiaaukščiai) nenešančios pertvaros iš 20mPa Fibo blokelių. Yra visi langai ir durys, terasos langas išimtas ir padėtas į vidų. Garažo vartai jų stakta ir visos metalinės dalys pagamintos iš 5mm plieno, spyna super matura atsirakina tik iš vidaus, durys iš namo į garažą taip pat absoliučiai viskas 5mm spyna super matura, garaže langai grotuoti iš vidaus. Name išvedžiota elektra, garaže trifaziai kabeliai, išvedžiota kanalizacija. Lauko durys šarvuotos, kokybiškos, specialiai gamintos su matura spyna, guli dabar sandėlyje. Išvedžioti lauke: įvadinis kabelis iki stulpo, iki automatinų vartų, iki elektro magnetinių vartelių, iki valymo įrenginio orapūtės, iki ūkinio pastato. Yra lietvamzdžiai, žvyras namo priekyje supiltas iki molio 2m sluoksnis. Yra atvestos dujos, pajungta elektra statybinėje dėžutėje, yra vandens gręžinys. Sutvarkytas, išlygintas sklypas, buvo užvežta 80 kubų labai kokybiškų ir brangių sijotų žemių maišytų su durpėmis, prieš tai buvo nuimtas visas augalinis sluoksnis ir nepalikta jokių šaknų. Palikti geri vaismedžiai kurie duoda tikrai skanius vaisius, pasėta gera žolė.
Namas buvo statytas sau-netaupant, sienos iš išorės užarmuotos, galima dėti dekorą. Labai rami vieta, kadangi namas beveik gatvės gale, normalūs ir draugiški kaimynai. Yra tvoros iš dviejų sklypo pusių.
Nėra ir niekada nebūdavo jokių kvapų, nes vyraujantys vėjai visada būna iš vakarų, garsų ir triukšmo taip pat jokio nėra. Gručeikiuose yra dvi maisto ir viena ūkinių prekių parduotuvės, viena iš maisto parduotuvių yra prie pat Draugystės gatvės, pėsčiomis tik 6-7min.