Miestas:
Miesto dalis:
Statybos metai:  
Kaina:  
Keitimas:
Vadybininkas:
Skelbimo ID:
 
 
Skelbimo ID:
23335
NT tipas:
Namai
Adresas:
Klaipėda
Miesto dalis:
Mažasis kaimelis
Kaina:
240000€
Statybos metai:
2018m.
Bendras plotas:
173m²
Sklypo plotas:
7.72a
Iš viso aukštų:
2
Kambarių skaičius:
5
Pastato tipas:
Mūrinis
Šildymas:
Dujinis
Pardavėjo kontaktai:
Vidas: 8 (673) 99267
Papildoma informacija:
Internetas, Virtuvė sujungta su kambariu, Terasa, Sandėliukas, Šildomos grindys, Virtuvės komplektas, Židinys, Dušo kabina, Šarvuotos durys, Signalizacija, Vandentiekis, Elektra, Kanalizacija, Plastikiniai langai, Dujos, Graži aplinka, Aptverta teritorija, Šalia vandens telkinys, Aplink gyvenami namai, Geodeziniai matavimai, Kampinis sklypas
Aprašymas:

Labai vaizdingoje vietoje Klaipėdos mieste parduodamas 2-jų aukštų  mūrinis s namas.

  1. Sklypas 7,72 arų ploto. Fasadas: dekoratyvinis tinkas kombinuotas su klinkerio plytele. Namo statybos pabaiga  2018 metais. Namas priduotas 100 procentų baigtumu. Bendras plotas 173,02 kv.m., naudingas plotas 160,22 kv.m., gyvenamasis plotas 110,45 kv.m. Name yra 5 kambariai, šildomos grindys, du san. mazgai, rūbinė, integruoti virtuvės baldai, buitinė technika, įvestos miesto komunikacijos, dujos. Šildymas yra dujinis, židinių ortakiais arba vandens kontūro šildymu. Taip pat puikus sprendimas, pasinaudojant saule, yra vandens pašildymui  naudojami saulės kolektoriai!
  2. Yra šiltnamis, namo teritorija saugiai aptverta, yra automatiniai vartai. Name yra nuostabus žiemos sodas, iš jo atsiveria labai gražus vaizdas. Sklype sodas, šalimais teka upė Dangė, yra dviračių takelis. Labai jauki vieta, kurie vertina gamtą ir ramybę,  mėgsta pabėgti nuo miesto šurmulio. Šalia gyvena labai ramūs kaimynai.