City:
City part:
Year built:  
Price:  
Keitimas:
Agent:
ID:
 
 
ID:
24140
Property type:
Cottages
Address:
Turistų g.
Klaipėda
City part:
Giruliai
Price:
305000€
Year built:
2019m.
Total area:
82m²
Area (a):
2a
Floors total:
2
Number of rooms:
4
House Type:
Sublokuotas namas
Equipment:
Įrengtas
Contact the seller:
Arūnas: 8 (678) 02029
Additional info:
Asphalt driveway, Private yard, Terrace, Car park, Furnitured, Underfloor heating, CCTV camera, Electricity, Gas, Near to forest, with a pantry
Description:
GIRULIUOSE PARDUODAMAS PINAI ĮRENGTAS NAUJOS STATYBOS KOTEDŽAS NETOLI JŪROS
parduoda stilingai ir kokykiškai įrengtą 4-rių kambarių kotedžą. Tai puiki galimybė gyventi prie miško ir visai šalia jūros (pėsčiomis 7 min) ir tuo pačiu turėti gerą susisiekimą su miestu ( kas 20 min kursuoja visuomeninis transportas). Jus nusipirksite ne tik naujus gražius namus bet ir tuo pačiu pažinsite naują GIRULIŲ gyvenimo meną. Tai Įspūdingi pasivaikščiojimai prie jūros ir kvėpavimas jodu, įkvėpiantys pokalbiai apie kiekvieną dieną besikeičiantį saulėlydį, tai bėgimas ir dviračiai miško keliais, grybavimas už 100 metrų nuo namų ir poilsio atmosfera ištisus metus.
Terasa (20kv.m) į vakarinę pusę.Šildymas: dujinis grindinis.Sandėliukas dviračiams ( 5 kv. m).Dvi parkavimo vietos.Apsaugos signalizacija.Kameros vidiniame kieme.Rekuperacija.
Jūra arti ( 700 m) Šalia Miškas su dviračių takais ( 50 m). Yra  netoli Ežeras ( 2 km). Randasi netoli 2 vaikų darželiai ir Miško darželis- mokykla ( 300 m).  Lankomiausia bei gražiausia vieta "Olando kepurė: - 15 min su dviračiu .