Stadt:
Stadtteil:
Baujahr:  
Preis:  
Keitimas:
Immobilienmanager:
ID:
 
 
ID:
20866
Immobilientyp:
Garten + Haus
Adresse:
Žadeikių k.
Klaipėdos raj.
Preis:
250000€
Baujahr:
1981m.
Gesamtfläche:
486m²
Landfläche:
100a
Anzahl der Zimmer:
10
Haus Typ:
Ziegelsteinhaus
Ausrüstung:
Įrengtas
:
Fester Brennstoff
Den Verkäufer kontaktieren:
Vidas: 8 (673) 99267
Zusätzliche Information:
Asphaltstraße, Möbliert, Fußbodenheizung, Kamin, Alarmanlage, Strom, Garage, Schöne Umgebung, Eingezäuntes Territorium , Kampinis sklypas
Beschreibung:
Parduodamas renovuotas paslaugų pastatas (sodyba). Pirmame aukšte 2 pobūvių salės, pirtis,priešpirtis,wc, dušinės, virtuvė su profesionalia įranga (yra VMVT leidimas maisto gamybai) , buitinės patalpos. Vienoje iš salių yra įrengtas oro kondicionierius, kitoje - židinys. Plastikiniai langai, visos lauko durys šarvuotos. Antrame aukšte įrengtos poilsio patalpos su baldais talpinančios iki 50 žmonių nakvynei, wc, dušai. Velux langai. Pilnai įrengta. Viso 485,77 kv.m. Šildymas – kietas kuras, vanduo ir nuotekos – centralizuoto gyvenvietės tinklo. Įvesta apsaugos bei gaisro signalizacijos, žaibosauga. Pilnai sutvarkyta bei apželdinta lauko aplinka, apšvietimas, lauko fontanas. Yra pavėsinė su židiniu ir baldais, automobilių stovėjimo aikštelė, lauko kubilas.
Galima daryti parduotuvę.
Šalia yra gamybinės paskirties pastatas 125 kv.m. (tinkamas autoservisui,sandėliui ir kt.) Yra vandentiekis ir kanalizcija (gyvenvietės). Atskiras rūsys, lauko garažas, šiltnamis, lauko sandėliukas. Galimybės plėstis, didelė teritorija.
Kaina derinama. Domina keitimas, išperkamoji nuoma.